Detailed Notes on میکروب بیماری سل سبب تخریب یاخته های بینی میشود
Detailed Notes on میکروب بیماری سل سبب تخریب یاخته های بینی میشود
Blog Article
بیماری سل واگیردار است و اگر به موقع تشخیص داده و درمان نشود، میتواند منجر به مرگ فرد مبتلا و سرایت آن به دیگران شود. اگر تابهحال به این بیماری مبتلا شدهاید یا با فرد مبتلا در تماس بودید، از شما خواهش میکنیم تجربیات خود را با ما و خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.
یکی از مهمترین مشکلاتی که ممکن است بیماری سلیاک برای فرد ایجاد کند، صاف کردن پرزهای روده است.
متاسفم براتون به چند دلیل: ۱_تاهیونگ اشتباهه درستش تهیونگه ۲...
علائم و نشانههایی که به دنبال بیماری سلیاک ظاهر میشود ممکن است در افراد مختلف بسیار متفاوت بوده و در کودکان و بزرگسالان نیز متفاوت باشد. ۱. علائم بیماری سلیاک خفیف
● متخصصان میتوانند سل را با چند آزمایش مختلف از جمله آزمایش پوست، آزمایش خون یا هر دو تشخیص دهند.
افراد مبتلا به بیماری سلیاک غیر واکنشی ممکن است بیماریهای دیگری مانند باکتری در رودهی کوچک (رشد بیش از حد باکتری)، کولیت میکروسکوپی، عملکرد ضعیف پانکراس، سندرم رودهی تحریک پذیر یا عدم تحمل به دی ساکاریدها (لاکتوز و فروکتوز) نیز داشته باشند.
علائم سرطان معده عبارتاند از: سوزش و درد معده، حالت تهوع و استفراغ، وجود خون...
ولی اگر این اتفاق رخ دهد، علائم بیماری به این شکل بروز پیدا میکند:
آیا بیانگیزه شدهاید؟ پس از این قانون ۱۰ دقیقه استفاده کنید
برای تشخیص و درمان بیماری سلیاک باید به متخصص گوارش مراجعه کنید. در دکترتو میتوانید با بهترین متخصص گوارش آشنا شوید، به صورت آنلاین یا تلفنی با آنها مشورت کنید و یا برای دریافت نوبت حضوری اقدام کنید.
● سل نهفته مسری نیست، اما میتواند به مرور زمان به بیماری فعال تبدیل شود. بیماری سل فعال میتواند شما را بیمار کند و همچنین میتوانید آن را به دیگران منتقل کنید.
سرطان: افراد مبتلا به بیماری سلیاک که رژیم غذایی بدون گلوتن را رعایت بیماری سل از گربه نمیکنند، خطر بیشتری برای پیش روی به انواع مختلف سرطان، از جمله لنفوم روده و سرطان روده کوچک دارند.
● اگر فردی که مبتلا به سل است بیماریهای دیگری هم داشته باشد، درمان سل فعال ممکن است دشوارتر شود.
از تمام موارد موجود، ۵۶٪ موارد در جنوب شرق آسیا و غرب اقیانوس آرام بودهاند و ۳۶۰٬۰۰۰ نفر آلودگی همزمان سل و اچآیوی داشتهاند. بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳، ۳۷ میلیون تشخیص و درمان مؤثر سل انجام شده است. در سرتاسر جهان میزان بروز سل بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳ حدود ۱٫۵٪ در هر سال کاهش داشته است. در همین بازه زمانی میزان شیوع سل ۴۱٪ کاهش داشته است. بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ میزان مرگ و میر سل حدود ۴۵٪ کاهش داشته است. میزان درمان موفقیتآمیز در سال ۲۰۱۳ حدود ۸۶٪ موارد کشفشده بود. هدف جهان تا سال ۲۰۳۵ کاهش ۹۵٪ مرگ و میرهای ناشی از سل و کاهش ۹۰٪ بروز موارد جدید است.[۸] تاریخچه[ویرایش]